Mrkonjić Grad: Sudario se sa kravom


01.12.2022 09:52


Dragan E. iz Mrkonjić Grada je u mjestu Surjan u ovom gradu upravljajući golfom udario kravu koja se nalazila na kolovozu, a tom prilikom je povrijeđen suvozač G.Č, saznaju 'Nezavisne novine'.



Kako "Nezavisne novine" nezvanično saznaju krava nije pronađena na licu mjesta, ali su ostali tragovi životinje koji ukazuju da je ona učestvovala u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili da se juče oko 17.50 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je D.E. iz Mrkonjić Grada upravljajući golfom udario u domaću životinju - kravu koja se nalazila na kolovozu.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio suvozač G.Č. iz Mrkonjić Grada kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Vozač D.E. je upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom, vozilo nije registrovano, a izvršeno je alkotestiranje istog kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,75 g/kg. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku“, navodi se u saopštenju.



Izvor: Nezavisne
Foto: Pixabay