Pokušavaju da ga smijene jer ne radi po njihovom


28.12.2022 11:26


'Neka budala ili više njih, pokrenuli su inicijativu za postavljanje ležećih policajaca na magistralnom putu Janja-Bijeljina, iako se u saobraćaj uopšte ne razumiju', navedeno je na stranici Ću Ćeš Će Ćemo Ćete Će.



"Kao izgovor za samopromociju, naveli su da se tu nalazi vrtić, ne navodeći da je on udaljen sto metara od puta, da se nalazi iza zatvorene drvene ograde i da... pazite sada ovo: DJECU U VRTIĆ DOVOZE ISKLJUČIVO RODITELJI koji imaju obezbijeđen parking ispred vrtića. Dakle, na kolovoz niko od njih ne izlazi", dodaje se.

"Suma sumarum: Idioti koji su u bunilu tražili postavljanje ležećih policajaca 300 metara od škole "Jovan Dučić" gdje su potrebni, gdje djeca prelaze preko kolovoza i odakle su uklonjeni pod izgovorom da ležeći policajac ne može biti postavljen na magistralni put, sada pokušavaju smijeniti Gradonačelnika zato što po njihovim kriterijumima... NE RADI DOBRO", ističe se u objavi.

Kako se kaže, po njihovom mjerilu, pogrešno je davati djeci naknadu za prevoz do škole. Ranije, kada su te pare pravile krug preko prevoznika do Gradonačelnikovog džepa, dobro se radilo.

"Ranije, kada su na krovove fiskulturnih sala u privatnoj režiji postavljani solarni paneli, dobro se radilo.  Fali nam 55 miliona razloga da vama vjerujemo. Kada je turistički vozić plaćan 120.000 KM. iako realno ne vrijedi više od 40.000... TADA VAM JE BILO DOBRO. E PA NAMA TAD NIJE BILO DOBRO! NAMA, OBIČNIM LJUDIMA, TADA JE BILO LOŠE", naglašeno je u objavi.

Nama, koji jasno osjetimo granicu između dobra i zla, ne trebate vi objašnjavati šta je dobro, a šta zlo, poručeno je u objavi.

"Probajte to sebi objasniti. Probajte sebi objasniti zašto je loše sačekati deset minuta za 242 marke? Zašto smatrate da je bolje da te pare donese poštar? Poštar ih donosi svaki mjesec pa ih opet nema dovoljno. I nek je sadašnji Gradonačelnik loš. U svakom slučaju je bolji od onog najboljeg što biste vi mogli ponuditi", navedeno je u objavi i poručeno:

MI SMO GA BIRALI, PUSTITE NAS DA SE PATIMO SA NJIM!



Izvor: BN
Foto: BN