Penzionisala se sa 11 godina!


24.02.2023 13:46


Piksi je 11-godišnja devojčica koja je tako mlada pokrenula svoj biznisi to uz pomoć svoje mame Roksi Džesenko inače PR stručnjaka. U početku su pravile mašne, kojima je Piksi bila oduševljena, a potom su nastavile sa raznoraznim igračkama. 



Prodaja igračaka im je upravo donela pravo bogatstvo, toliko da je jedanaestogodišnja Piksi nedavno rešila da se penzioniše.

Mesečno je od prodaje lutki zarađivala više od 120.000 evra mesečno. Međutim, mama i ćerka su sada rešile da se "delimično" penzionišu.

"Ukratko, tokom proteklih nekoliko meseci, kao porodica smo razgovarali o poslovnim planovima za budućnost i odlučili smo da, iako je to bilo neverovatno putovanje koje je počelo pre otprilike tri godine, vreme je da se fokusiramo na srednju školu koja je pred vratima", objasnila je Roksi za Daily Star.


Kako kažu, ostaće onlajn prodaja sa igračkama i dodacima za kosu "Piksi Piks", ali porodica je odlučila da smanji pritisak na dete.

Roksi stalno ističe da je izuzetno ponosna na ćerku.

"Oduševio me je njen poduzetnički duh, iako je tako mlada", rekla je mama Roksi.

Piksi je za prošlogodošnji rođendan na poklon dobila skupoceni automobil, koji ne može još godinama je vozi. Mama joj je tada pripredila rođendansku zabavu od 26.000 evra.

 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели ROXY JACENKO (@roxyjacenko)



Izvor: 24sata.hr/Petra Anić-Božić
Foto: Instagram