Tražila rakiju umjesto anestezije


07.03.2023 09:30


olk pevačica Nada Topčagić (70), koja je nedavno ušla u osmu deceniju, izgleda znatno mlađe kako zbog mladalačkog duha tako i zbog fizičkog izgleda koji je rezultat višedecenijske nege i ulepšavanja.



Poslednjih godina Nada redovno odlazi i na jednu privatnu kliniku gde upražnjava razne antiejdžing tretmane koji uključuju filere i botoks, a isključuju hirurgiju i rezove.

Međutim, nedavno je poželela da isproba laser najnovije generacije koji zateže kožu lica, brade i dekoltea, ali koji nije potpuno bezbolan. Zbog toga su joj doktori predložili anesteziju, ali ju je folkerka kategorično odbila, nudeći alternativu. Alkohol.

- Nadi su objasnili da tretman neće trajati duže od 20-ak minuta, ali da je najbolje da zbog većeg komfora primi anesteziju. Ona je skočila kao oparena: „Ne dolazi u obzir! Nikakve igle ne želim, ne mogu da istrpim bol“ - ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta, a koji je ovu situaciju doživeo vrlo zabavno.

- Svi su prasnuli u smeh jer se pre svega Nada glasno i zarazno smejala kada je doktorima predložila da joj daju rakijicu umesto ponuđene anestezije. „Em će mi više prijati, em ću utrnuti, a bol neću osetiti“- govorila je, ali je niko nije shvatao ozbiljno - ispričao je izvor.

Kada su uvideli da je ona zaista ozbiljna u nameri da žestinom umanji stres, rekli su joj da to nemaju.

- Pa kakva ste vi to klinika, a da nemate piće? Šta kada neko dođe s pacijentom pa poželi da se okrepi? - nastavljala je uporno, ali su joj doktori odgovorili da taj koji želi piće, a posebno alkohol, ide u kafić, a ne u zdravstvenu ustanovu - ispričao je izvor, i dodao da je tretman na kraju ipak urađen, i to bez anestezije.



Izvor: Kurir/Alo
Foto: Kurir/Alo