Mladenci pobjegli sa svadbe da bi stigli na koncert!


08.03.2023 10:28


Mlade obično sanjaju o tome da im na venčanju pevaju velike zvezde, a jedna je odlučila da svoj san pretvori u javu, te je s mladoženjom skratila ceremoniju kako bi požurili na Adelin koncert u Las Vegasu.



Mlada po imenu Gebi objavila je trenutak kada je Adel stigla do oduševljenih mladenaca i odlučila da im priušti uspomenu koju će pamtiti. Naime, pevačica se zaustavila i pozdravila ih, a zatim je kleknula i potpisala se na mladinu venčanicu.
 

"Vikendi s Adele. Moj svet je savršen - pronašla sam ljubav svog života i ovaj čovek je bio odlučan da Adel peva na našem venčanju... Sedam godina kasnije svi naši snovi su se ostvarili. Hvala, Adel, što si nam stvorila uspomenu za ceo život", napisala je srećna mlada.

"Čestitamo! Tako zabavno!" napisala je jedna korisnica, a druga dodala: "Dobar provod u Las Vegasu, ovo ćete pamtiti", dok je treća napisala: "Kako lep trenutak i sećanje koje ćeš imati zauvek, čestitam."

Podsetimo, Adel takođe ima razloga za slavlje. Nedavno je objavljena vest da se dve godine nakon veze verila za dečka Riča Pola, a venčanje bi trebalo da se održi ovog leta.



Izvor: Kurir
Foto: Screenshot