Obrenka Slijepčević napravila šou u Skupštini (VIDEO)


29.03.2023 15:54


Predsjednica Komisije za određivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Obrenka Slijepčević, svojim, u najmanju ruku nedoličnim nastupom, zasmijala je jedan dio poslanika, a od nekih dobila čak i aplauz.



Slijepčević je nepovezano govorila o stvarima iz ličnog života, o događajima iz prethodnih godina i o tome kako ne može reći da žali smrtni slučaj.

„Ja sam bila u izolaciji 10 dana, imala sam upalu pluća. Tri dana do izlaska iz izolacije meni gospođa revizorka nije dozvolila ta tri dana. To je smrtno opasna bolest od koje je ona na kraju i umrla. Ja se izvinjavam kao vjernica, ja nisam Gospod Bog i ne mogu reći da je žalim. Neko je izvršio kaznu“, kaže Slijepčević.

Slijepčević se požalila i kako je žrtva „hakerisanja“.

„Broj telefona koji je moj od 1998. godine se sada hakeriše. Kad rikne krava u vašoj Hercegovini moj telefon zvoni“, objašnjava Slijepčević.

Da je jedna od ključnih stavki koje je potrebno hitno preduzeti borba protiv sukoba interesa, smatra predsjednik Liste za pravu i red Nebojša Vukanović, koji je iznio niz kritika na rad Obrenke Slijepčević.

„Nezadovoljna je reviziom, nezadovoljna je nama, nezadovoljna je sa Skupštinom i misli da će svojim primitivnim nastupom zasjeniti čak i gospođu Radulović“, rekao je Vukanović.

Izvještaj rada Komisije za određivanje sukoba interesa Vukanović smatra nedostojnim da bi o njemu poslanici uopšte i raspravljali.

„Na jednoj tabeli imate sve što ste uradili za 12 mjeseci, a sedam mjeseci ste razmatrali i donijeli neke tragikomične odluke“, kaže Vukanović.

Izvještaj Obrenke Slijepčević, smatra Vukanović, dobar je samo iz razloga što će u vremenu sumorne stvarnosti nasmijati ovaj narod.



Izvor: BN
Foto: BN