Žena preživela potopljena dva dana u autu!


12.04.2023 15:48


U onome što vlasti smatraju čudom, žena iz Teksasa preživela je dva dana pod vodom u automobilu koje je otkriveno potopljeno u jezeru dva dana nakon što je prijavljen nestanak. 



Policijska uprava Longvjua u Teksasu prijavila je nestanak žene od 5. aprila, navodi se u saopštenju iz kancelarije šerifa lokalne oblasti Marion koje je objavljeno na Fejsbuku.

Dana 7. aprila, lokalni ribar je primetio crni džip skoro potpuno potopljen i pozvao lokalne vlasti.

“Prijavio je da je primetio crni džip potopljen na oko 40 stopa (12 metara) od rampe za čamce Vudijevog kampa“, navodi se u saopštenju kancelarije šerifa okruga Marion.

Na slikama olupine koje je objavila šerifska kancelarija okruga Marion vidi se samo krov džipa. Lokalne vlasti su sa spasilačkom ekipom stigle na lice mesta i uspele da izvuku džip.

Ali dok je policija vadila automobil iz vode, vlasti su primetile da je neko unutra i da se kreće.

“Uz pomoć službe za uništavanje štete, ribara i zamenika okruga Marion, žena je bezbedno spasena iz potopljenog džipa“, napisala je šerifova kancelarija.

Vlasti su kasnije utvrdile da je žena pronađena u džipu ista žena za koju je prijavljen nestanak.

Komentatori su se oglasili na društvenim mrežama kako bi podelili kako je spas bilo neverovatno.

“Bog radi na ovaj Veliki petak“, napisao je jedan korisnik, pozivajući se na naziv za dan koji je svake godine dva dana pre Uskrsa, kada hrišćani obeležavaju sećanje na Isusovo raspeće.

“Drago mi je što je ribar to video. Nadam se da će sve proći kako treba”, prokomentarisao je jedan drugi korisnik.

Lokalni hitni lekari su ukazali na ženu na licu mesta pre nego što je u nepoznatom stanju prebačena u oblasnu bolnicu na dalje lečenje prenosi Gardijan.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Ilustracija