Dvogodišnjak naručio telefonom 31 burger!


25.05.2022 12:29


Dvogodišnji dečak iz Teksasa naručio je 31 McDonald’s čizburger dok njegova mama nije gledala, napisala je ona u viralnoj objavi na Faceboku.



Dečakova majka, Kelsi Burkhalter Golden, rekla je u objavi na Fejsbuku u ponedeljak popodne da je on naručio hranu na DoorDash-u.

“Imam 31 besplatni čizburger iz Mekdonaldsa, ako je neko zainteresovan“, glasio je njen post. “Očigledno, moj dvogodišnjak zna kako da naruči sa doordash-a”

Kelsey Golden, koja radi na medijskom marketingu u jednoj školi, u ponedeljak je radila na školskom godišnjaku na svom računaru kod kuće. Prebacivala je fotografije sa svog telefona na računar kada je njen dvogodišnji sin Baret počeo da “tipka“ po telefonu, rekla je Kesli.

Golden je objasnila da njen sin voli funkciju kamere na njenom telefonu. “Voli da gleda u svoj odraz“, rekla je, umesto da igra igrice ili druge aktivnosti na svom telefonu. Ali ovoga puta, Baret nije samo zurio u svoj odraz…

“Počeo je da pritiska ekran, okrećući ga kao da mu je ruka tobogan“, rekla je ona za CNN

Tada je Golden dobila obaveštenje da će njena DoorDash porudžbina potrajati duže nego inače – što je bilo neobično, jer je ponekad naručivala DoorDash za ručkove svoje dvoje starije dece u školi.

Situacija se razjasnila kada se ispred kuće parkiralo dostavno vozilo, a dostavljač izvadio ogromnu torbu- kesu, iz Mekdonaldsa u kojoj se nalazio 31 čizburger.

U početku je, rekla je Golden, mislila da je vozač dostave u pogrešnoj kući. „Onda mi je sinulo da se Baret igra sa mojim telefonom“, rekla je. „Vratila sam se i pogledala svoj telefon i u to vreme se igrao sa mojim telefonom.

“Mislila sam, o moj Bože, stvarno je ovo uradio.”

“Niko u našoj porodici ne voli čizburgere“, rekla je Golden. Tako je objavila na svojoj  Facebook stranici nudeći besplatne čizburgere.

Ukupna porudžbina je dostigla 91,70 dolara, delom zato što je Baret ostavio “zaista velikodušnih” 25 odsto napojnice, rekla je Golden.
Ona  je dodala da “nije imala pojma” da će situacija postati viralna.

U petak su ona i Baret bili pozvani na sastanak sa osobljem Mekdonaldsa, gde je njen sin mogao da upozna maskote kompanije, fotografiše se i uživa u pilećim grumenćićima.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay