Posvađali se Vojaž i Nući!?


21.04.2023 09:11


Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući jako su bliski i van scene, pa slobodno vreme često provode zajedno. Tako su se oni nedavno prilikom boravka u Minhenu toliko žestoko posvađali tokom šopinga da su prisutni u jednom luksuznom butiku bili šokirani njihovim ponašanjem. Našoj redakciji javila se čitateljka koja godinama živi u Minhenu, a bila je prisutna kad se ova scena dogodila.

- Njih dvojica su gledali neke jakne. To veče su pevali u našem klubu, pa su verovatno slobodno vreme iskoristili za šetnju i šoping. U početku se nisu ni čuli, sve je bilo okej do trenutka kada je Vojaž počeo da viče na Nućija da požuri s probanjem nekih stvari u kabini. Nekoliko puta mu je glasno rekao da više neće da ga čeka, ali se on nije obazirao previše na to. Kada ga je Vojaž smorio, povukao je onu zavesu i poručio mu da ga više ne požuruje i da mu treba još vremena. Tad je Mihajlo bukvalno poludeo. Zacrveneo se i počeo toliko da se dere da su svi u butiku bili šokirani ovom scenom - kaže naša čitateljka i dodaje:

- Delovali su kao zaljubljeni par koji se raspravlja. Meni je bilo smešno jer sam razumela o čemu se radi, ali Nemcima je bilo baš neprijatno. Tad je pukao i Nući, pa mu je rekao: "Idi u hotel, brate, ako ti je naporno. Nemoj više da mi ideš na živce i da me blamiraš ovde pred ljudima!" Vojaž je nakon toga kao furija izleteo iz radnje, a Nući je ostao još dobrih 20 minuta. Kupio je nekoliko stvari i otišao dalje - ispričao nam je izvor.Izvor: Kurir
Foto: Kurir