Nasilje, bijeda... Teška životna priča Seke Aleksić


22.04.2023 10:44


Iako sada uživa u luksuzu i izobilju, Seka Aleksić je nekada živela u velikoj nemaštini, bez stalnog smeštaja, a zbog siromaštva je trpela i vršnjačko nasilje, o kojem nije želela da priča svojoj majci, kako joj ne bi stvarala dodatne probleme.



Seka Aleksić zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima uživa u svojoj vili u Staroj Pazovi, za koju se procenjuje da navodno vredi 500.000 evra. Ona je mukotrpnim radom sebi i svojoj porodici obezbedila da uživaju u luskuzu i izobilju, međutim, njen život nije bio nimalo lak.

Pevačica je tokom odrastanja bila prinuđena da se sa porodicom preseli o čemu je javno govorila, a nije krila ni da nosi traume iz školskih dana, jer je trpela vršnjačko nasilje.

"Iz Zvornika smo izbegli kad sam imala šest godina i prvo smo došli u Banju Koviljaču. Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega", rekla je Seka jednom prilikom.

"Tu sam išla u četvrti razred i deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog ijekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju", ispričala je pevačica i dodala:

"Imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam", zaključila je tad Seka za "K1".



Izvor: Informer
Foto: Informer