Tanja slagala da je slika u venčanici nastala u Banjaluci!?


26.05.2022 22:15


Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vest da se Tanja Savić udala u Banjaluci, jer je na svom Instagram profilu objavila misterioznu sliku u venčanjici i stavila lokaciju i prebivalište gradonačelnika Draška Stanivukovića.



Iako se i tada pretpostavilo da je u pitanju samo snimanje novog spota, ekipa "Paparaco lova" uhvatila je pevačicu istog dana u rodnom Smederevu, te je očigledno da je pevačica samo željna medijske pažnje.
 
Naime, Savićeva je 23. maja objavila da se nalazi u Banjaluci, pozirajući u beloj venčanici, aludirajući na njenu romansu sa gradonačelnikom tog grada, Draškom Stanivukovićem, te po ko zna koji put dodatno pogrejala priče da su njih dvoje u emotivnom odnosu. Ipak, paparaco ekipa usnimila je istog dana pevačicu u Smederevu, ispred kuće u kojoj živi sa sinovima.

Tanja je ušla u automobil, kojim je upravljao njen brat, a zatim se odvezli do jedne zabačene lokacije u Beogradu, kako bi snimila spot - dakle, ništa od Banjaluke.



Pevačica je upravo na ovoj lokaciji i snimala famozne kadrove u venčanici. Od mladoženje, a ni od Draška, nije bilo ni traga, ni glasa, te je očigledno da se Tanja ponovo poigrala sa medijima, samo želeći da se o njoj piše što više.



Izvor: Kurir.rs
Foto: Paparazzo lov