Opština Šamac petak proglasila Danom žalosti


18.05.2023 08:39


Povodom teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila 17. maja, u kojoj su tri osobe smrtno stradale, sutra je proglašen Dan žalosti na području opštine Šamac. 



Ovu odluku donijelo je danas opštinsko rukovodstvo.

Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštinske uprave, javnim preduzećima, ustanovama i svim organizacijama na području opštine Šamac.

Zbog Dana žalosti na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera, niti emitovati muzika u ugostiteljskim i trgovinskim objektima.

Pozivamo fizička i pravna lica koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, kao i medije koji djeluju na području opštine Šamac, da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti.

Rukovodstvo opštine Šamac, izražava najiskrenije izjave saučešća porodicama nastradalih.

Podsjetimo da jsu sinoć poginule tri ženske osobe u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Šamac-Brčko, u mjestu Donja Slatina,

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su teretno motorno vozilo "mercedes" sa priključnim vozilom kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.R i putnički automobil "pežo" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali B.G. a u vozilu su bili D.Đ. i S.S.

Sva tri lica iz putničkog vozila su smrtno stradala, kazali su sinoć policijski izvori.



Izvor: BN
Foto: BN