Novak će igrati fudbal na meču zvijezda


19.05.2023 09:50


Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je učešće na dugoočekivanom fudbalskom meču svetskih zvezda koji će se igrati u Monaku!



Meč između svjetskih zvezda Monaka okupiće oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvijezda i biće održan u utorak 23. maja na stadionu Luj II. Meč će biti u dobrotvorne svrhe i svojevrsna uvertira za Veliku nagradu Monaka koja je na programu od 25. do 28. maja.

Novak će igrati za tim "Za djecu Monte Karla" i u njemu će još biti svjetska šampionka u džet-skiju Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl i drugi.

Nasuprot njih će biti tim " All Star Drivers" koji predvodi Šarl Lekler, uz Pjera Gaslija, Karlosa Sanca, Fernanda Alonsa, Sebastijana Freja...

"Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili tokom godina. Hvala im na pomoći, jer možemo da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli djeci", rekao je jedan od glavnih ljudi iz organziacije Mauro Sera.

Zanimljivo, Đoković će taj fudbalsi meč igrati samo nekoliko dana prije prvog kola Rolan Garosa (počinje 28. maja), a vi se u nastavku podsjetite kako je to izgledalo kada je Novak posljednji put u Beogradu nastupao na fudbalskom terenu.



Izvor: Nezavisne
Foto: Tanjug/AP