Lepotica ukrala skupoceni traktor


25.05.2023 12:16


Zašto je 46-godišnjakinja želela traktor je nejasno, ali detektivi primećuju da to nije bila najčudnija stvar koja je snimljena tokom njenog putovanja.



Žena u ružičastoj haljini optužena je da je izvršila niz neobičnih krađa u ruralnoj zajednici na Floridi, od kojih je jedna uključivala vožnju tuđim traktorom "Džon Dir" vrednim 120.000 dolara, saopštila je kancelarija šerifa okruga Polk.

Zašto je 46-godišnjakinja želela traktor je nejasno, ali detektivi primećuju da to nije bila najčudnija stvar koja je snimljena tokom njenog putovanja, javlja "Miami Herald".

Posteljina, plave farmerke, toaletne potrepštine, maskirne čizme, "nekoliko paketa smrznute divljači i flaša vina" takođe su ukradeni iz kuće. Žena je takođe optužena da je spavala u krevetu jedne žrtve.

"Po poslednjoj tački, osumnjičena se suočava sa tri prekršaja i ogromnih 35 krivičnih dela", saopštila je šerifova kancelarija.

Istražitelji kažu da su se zločini dogodili 6. maja u oblasti Ketlin, oko 50 kilometara severoistočno od Tampe.

Komšija je prvi prijavio nešto sumnjivo nakon što je video "ženu u ružičastoj haljini kako vozi traktor", kažu zvaničnici.

"Nije često da vidite ženu kako krade traktor 'Džon Dir' u ružičastoj haljini", saopštila je šerifova kancelarija u šaljivoj objavi na Fejsbuku.

"Vlasnik farme uspeo je da privede osumnjičene kada je traktor, lepi, veliki 'Džon Dir' model 6120R zastao", saopštila je šerifova kancelarija. "Tada su stigli policajci i uhapsili je."

Otkrili su da je žena imala nož sa oštricom od 15 centimetara, zajedno sa "tuđim kreditnim/debitnim karticama, karticama socijalnog osiguranja, vozačkom dozvolom i stomatološkim planom", rekli su zvaničnici.

Osumnjičena je postala "besna" kada su zamenici pokušali da je smeste u patrolni automobil, saopštila je šerifova kancelarija.

"Udarala je i psovala policajce, čak im je i pretila smrću", rekli su zvaničnici.

Optužbe u ovom slučaju uključuju: tešku krađu, provalu u nenaseljeni stan, nezakonito posedovanje, posedovanje skrivenog oružja i napad na policajca, rekli su zvaničnici.



Izvor: Telegraf.rs
Foto: Pixabay/Ilustracija