Petrović pita policiju: Da li se diže ruka na narod?! (VIDEO)


04.06.2023 11:20


'Nakon deset dana putovanja pješice, prolaska trase Bijeljina Banjaluka bez bilo kakvog incidenta, doživjeli smo da nas u našoj Banjaluci zaustavlja i gura policija kao da smo kriminalci. A znate li zašto?'



Upitao je to gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović na fejsbuku nakon što je juče policija njemu i okupljenim građanima blokirala prolaz prema Trgu Krajine, kada je došlo je i do kratkog naguravanje sa policijom.

"Da ne bi prošli pored zgrade Predsjedništva??? Je l to narodu zabranjujete da prodje? Je l se to na narod diže ruka? Je l se to, časni službeniče koji si me na kvarno laktom udario ispod desnog rebara,  tako postupa sa čovjekom koji traži pravdu i ozdravljenje Republike Srpske?!  Neka ti je na čast, i da si majci živ i zdrav!", napisao je Petrović.



Petrović je dodao da je uvijek imao dobar odnos sa policijom koja je tu da štiti narod, ali da policiji to juče nije trebalo.

"Ne ide se na svoj narod koji mirno i dostojanstveno želi izraziti bunt! Ne može CIK predsjednik biti važniji od NARODA? Narod je ovu zemlju stvarao i gradio, narod puni budžet, narod se i pita!", poručio je gradonačelnik Bijeljine i dodao:

"Ovo je početak borbe za ozdravljenje Republike Srpske, idemo dalje, nema stajanja!"



Izvor: BN
Foto: BN