Nova pravila u 'Zvezdama Granda'


28.06.2023 11:50


Slavica Anđelova iz Makedonije odnela je pobedu u 'Zvezdama Granda', a Saša Popović danas joj je uručio nagradu. Saša Popović progovorio je o njenoj pobedi, ali i otkrio kako će dalje teći njena karijera. - Ja sam ponosan na sve svoje kandidate. Ona je zasluženo pobedila, dobila je najviše glasova publike. Želimo joj uspeh u daljem radu. Posle 10 minuta glasanja video sam na telefonu da je velika verovatnoća da će ona pobediti - rekao je Saša.

- Ona će karijeru graditi paralelno i ovde i u Makedoniji. Dobiće ove pesmu i spot, gostovaće u svim našim emisijama. Veruje da ima mnogo više šanse u Makedoniji zato što je prva pobednica iz Makedonije koju smo imali. Tamo će imati najveću popularnost, ali mi ćemo je gurati. Mislim da bolji savet od Đorđa Davida ne mogu da joj dam.

Popović se dotakao i ostalih takmičara.

- Naše je da damo ono što smo obećali. A ko će biti najveća zvezda u ovoj sezoni i da li će biti zvezda, mi to ne znamo. To je veliko pitanje. Želim da kažem da smo ove godine imali rekordnu gledanost.

Na pitanje da li će žiri ostati isti i u narednoj sezoni, Popović je odgovorio:

- Isti sastav, druga pravila samo, drugačija postava, daleko zanimljivije, smanjen broj kandidata. Biće interesantnije. Nagrade će ostati iste. Ranije smo dodeljivali stanove, bilo je više para. Najveća nagrada za pobednika i za nekog ko se takmiči je kada bi mogao da dobije hit pesmu, ali danas napraviti hit je jako teško - smatra bivši direktor "Granda".

()Izvor: kurir.rs/blic
Foto: kurir.rs/blic