Nisam više pevačica!


01.06.2022 08:46


Ana Nikolić tvrdi da više neće biti pevačica, već da će ubuduće raditi kao producent s mladim pevačima.Ona je na jedan događaj došla u velikom stilu, u limuzini, obučena u dugu usku haljinu, sa dubokim dekolteom, koja je u potpunosti istakla njenu vitku figuru.Iako su mediji imali svašta da je pitaju, Ana nije bila raspoložena za razgovor, pa je sve prisutne šokirala izjavom na pitanje o novim pesmama i albumu, te mnoge zabrinula onim što je rekla.

- Ja više nisam pevačica, to morate da znate. Večeras neću pevati. Moraćete da kupujete stare albume. Tražim nove zvezde - rekla je Ana okupljenim medijima i time sve zbunila.


Podsetimo, kako je nedavno otkrila za medije, Ani u poslednje vreme sve više prija da bude "iza kamere", te je priznala i da bi volela da se bavi produkcijom.

- Sve više volim poslove koji se odvijaju iza kamere i vidim sebe u tome. Vidim sebe kao producenta, jer više nisam za ove egzibicije. Ja, zapravo, nikad nešto posebno i nisam bila za takve egzibicije - rekla je Ana u emisiji "Ekskluzivno".Izvor: Kurir
Foto: Kurir TV