'Bio sam ljubavnik Lepe Brene!'


06.07.2023 07:41


Tvrdi da su se ludo voleli, a napisao je i knjigu koju je posvetio upravo Lepoj Breni. Lepa Brena važi za jednu od najvećih jugoslovenskih zvezdi, a kada se udala za bivšeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića postali su jedan od najpopularnijih parova u regionu.

Pevačica se uvek trudila da privatni život sakrije daleko do radoznalih očiju javnosti, tako je sve šokirala tvrdnja poznatog muzičara Dragana Antonijevića Arlekina, da je svojevremeno bio Brenin ljubavnik.

Dragan je muzička zvezda koja je osamdesetih godina oduševljavao domaću javnost, a nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj muzičar tvrdio, Brena i on ludo su se voleli.

"Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da je varam. Moja osećanja prema Breni bila su jača. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala da me poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se plašio da ću joj brzo dosaditi. Brena je pokušala da bude sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini, ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli', rekao je muzičar i dodao:

"Mislim da naša ljubav nije uspela najviše zbog Marine i Fute. Neko vreme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni videla privlačnost, a bila je svesna da sa mnom ne može da korača kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospele u javnost".Izvor: Mondo
Foto: Mondo