Tužilaštvo traži zatvor za glumicu Mirjanu Karanović


06.07.2023 11:05


Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnijelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni prijedlog protiv glumice Mirjane Karanović zbog nanošenja teških tjelesnih povreda komšinici S. S. (82). 



M.K. se sumnjiči da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično djelo teška tjelesna povreda – potvrđeno je u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Optužnim aktom, kako se navodi, osumnjičenoj je optužena da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško tjelesno povrijedila oštećenu S.S., na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave desnom rukom uhvatila u predjelu grudi, te je protresla pomjeranjem ruke, a potom i odgurnula, usljed čega je oštećena pala na betonsko tlo i usljed kog pada je oštećena zadobila tešku tjelesnu povredu u vidu preloma lijeve butne kosti.

– Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam mjeseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dvije godine ne učini novo krivično djelo – dodaje se u saopštenju tužilaštva.



Izvor: Kurir
Foto: Pixsell