Ministar Minić ima F dijagnozu ili je brutalno bezobrazan, trećeg nema!


07.07.2023 06:45


'Nismo Vas zvali da se prejedate u bijeljinskim restoranima već da nam pomognete. Danima tražimo pomoć, poziv za Vaš dolazak i za pomoć smo poslali dvije nedjelje prije nego ste se Vi udostojili da dođete, ali nažalost sa Vašim dolaskom dobili smo samo puko prodavanje magle', naglasio je Petrović. 



- Ministre Miniću, ili imate F dijagnozu ili ste brutalno bezobrazni, trećeg nema?!

Ovo je na fejsbuk profilu napisao gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji je ocijenio skandaloznom izjavu ministra poljoprivrede da njemu niko ništa nije tražio kada je u pitanju problem epidemije afričke kuge svinja.


"Izjava je ili osobe koja ima ozbiljnih psihičkih problema (govorim sa stanovišta ljekara koji je na ispitu iz psihijatrije dobio čistu 10) ili osobe koja je brutalno bezobrazna i koja se poigrava sa sopstvenim narodom (govorim sa stanovišta gradonačelnika i semberskog domaćina)", naveo je Petrović i dodao:

"Kao prvo, ako ministre niste znali, ne treba niko ništa da Vam traži i ne treba da čekate da Vam neko nešto traži, već Vaše resorno ministarstvo i Vi sa njim na čelu ste dužni da po hitnom postupku reagujete, da ne čekate poziv, da ne čekate zahtjev, već da odmah djelujete".

"Nismo Vas zvali da se prejedate u bijeljinskim restoranima već da nam pomognete. Danima tražimo pomoć, poziv za Vaš dolazak i za pomoć smo poslali dvije nedjelje prije nego ste se Vi udostojili da dođete, ali nažalost sa Vašim dolaskom dobili smo samo puko prodavanje magle", naglasio je Petrović.

Vi ako mislite da lokal može riješiti ovaj problem, sam, bez pomoći sa republičkog nivoa, onda vam je, kaže Petrović, stvarno hitno potrebno liječenje i morate biti hitno smijenjeni!

Gradonačelnik Bijeljine naglašava da će ministar Minić dobiti krivičnu prijavu, kao i oni koji su odgovorni za uvoz zaražene stoke.

"Vaš aktuelni bezobrazluk je sada prevršio svaku mjeru, i sada više nema ni čekanja, ni praštanja, ni razumijevanja, ni strpljenja, sada ćete vidjeti ko je i šta je semberski domaćin! Nakaradnu lopovsku vlast ovaj narod trpi posljednje dvije decenije, bez mjere, bez srama se vlast poigrava sa narodom, tjera ga sa sopstvenog ognjišta, siromaši i zatupljuje!
Tražim hitnu pomoć i organizovanje naroda, pomoć svih iskrenih opozicionih partija i njihovih lidera, građanskih opcija i nestranački opredijeljenih ljudi, jer budemo li nastavili da ovo trpimo, oni će nas sve zajedno uništiti", poručio je Petrović.



Izvor: BN
Foto: BN