Progutala i miša i mišolovku


13.07.2023 12:18


Zvečarka u Novom Meksiku je ostala je sa svojim telom, malo u pravougaonom obliku, nakon što je gmizavac progutao miša koji je bio u mišolovci.



“Kada mislite da ste sve videli“, napisala je Espanola’s Cottonvood Rehab, služba za spasavanje životinja koja je spasila zvečarku, u julskom postu na Fejsbuku opisujući neobičnu nevolju zmije.

Situacija je izašla na videlo nakon što su spasioci otkrili prerijsku zvečarku – otrovnu zmiju koja živi na jugozapadu SAD sa uređajem za hvatanje glodara u sebi, kao nešto iz crtanog filma “Tom i Džeri”, izvestile su državne novine.

“Uhvatio je miša, ali nije shvatio da je još uvek vezan za mišolovku“, napisao je Kotonvud.

 

 

Prateće fotografije prikazuju nesrećnu zvečarku sa pravougaonom izbočinom u stomaku nakon što je očigledno progutala mišolovku brenda Victor Easi Set, čija je mala verzija dimenzija 10,16 cm sa 4,45 cm piše New York post


Pretpostavlja se da je to bio zmijski ekvivalent jedenju slatkiša sa omotom.

Prateće fotografije prikazuju nesrećno stvorenje sa pravougaonom izbočinom u stomaku nakon što je očigledno progutalo mišolovku Victor Easi Set, čija je mala verzija dimenzija 4 inča sa 1,75 inča.


Korisnicima Fejsbuka je laknulo što je zmija – zvečarka, u redu nakon njenog neobičnog načina da se nahrani, a jedan od komentara je bio: “Najsrećnija zmija zvečka koju sam ikada video u svom životu.

“Hvala što ste ga spasili od njega samog“, napisao je drugi korisnik. “Nadam se da će doći do potpunog oporavka!”



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay/Ilustracija