Pijani se potukli na štraparijadi, pa prijetili policajcu


13.07.2023 12:37


Policija iz Ribnika uhapsila je juče dva lica jer su se pijani potukli na štraparijadi u ovom mjestu, te nakon toga prijetili policajcu. 



Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, policija iz Ribnika je juče uhapslila M.M i D.M. iz ovog grada zbog sumnje da su počinili krivičo djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Naime, juče oko 22.10 časova policijski službenici Policijske stanice Ribnik postupili su po prijavi da je u mjestu Gornji Vrbljani, opština Ribnik, prilikom održavanja tradicijalnog skupa 'štraparijada' došlo do fizičkog obračuna između M.M. i D.M.", navodi iz policiji.

Prilikom intervencije policije M.M. i D.M. su jednom od njih upućivali prijetnje po život i tijelo, nakon čega su i uhapšeni.

"Izvršenim alkotestiranjem D.M utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1.95 g/kg, dok je kod M.M utvrđeno 1.36 g/kg", naveli su iz policije.

Dodali su da je o svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nad osumnjičenima izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

 



Izvor: Nezavisne
Foto: Arhiv