Tuča žena zbog oženjenog čovjeka (VIDEO)


21.07.2023 09:31


Što se dogodi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu. Osim ako se ne dogodi pred brojnim svedocima sa mobilnim telefonima.



Četiri oskudno obučene žene snimljnene su u žestokojj tuči u luksuznom hotelu "Wynn Las Vegas", a povod je bio oženjeni muškarac, navodi se u policijskom izveštaju do kojeg je došao "Fox News Digital".

Viralni snimak prikazuje 24-godišnju Danijelu Pertusijelo u haljini od dva dela, sa suknjom podignutom oko struka i otkrivenim tangama, u okršaju sa ženom na podu, koja je nosila skraćane farmerke i haltere.

Umnogome redigovani policijski izveštaj bacio je malo svetla na tuču žena koja se odigrala 9. jula, nešto pre 18 časova po lokalnom vremenu, neposredno pored dela hotela u kom se odigravao poker turnir. Inače, ovaj otmeni hotel i kazino smatra se jednim od najelegantnijih u "gradu greha".

Nakon tuče, policija je saslušala Pertuzijelovu, koja je iz Njujorka, a koja je do dolaska organa reda bila zadržana u posebnoj ćeliji kazina.

Ona je policajcima rekla da su ona i njena drugarica Amanda Kolado (29) ulazile u kupatila kod kazina nakon što su izašle sa zabave na bazena na krovu, kada su obe "udarene s leđa stisnutim pesnicama u potiljak", navodi se u izveštaju.


"Danijel se okrenula i odmah prepoznala napadača", navodi se u izveštaju Policijske uprave Las Vegasa.

Policiji je rekla da je "izlazila/spavala s oženjenim muškarcem", a žena, koja je verovatno njegova supruga, ranije ga je uhvatila da je "vara sa Danijelom". Ime njene rivalke je redigovano iz izveštaja.

Neverni muž, čije je ime takođe zatamnjeno u dokumentu, nije bio u gradu u trenutku sukoba.

Nakon saslušanja Pertuzijelove, tri policajca su pogledala bezbednosne snimke hotela, na kojima se vidi kako navodna supruga i njena prijateljica napadaju Pertuzijelovu i Koladu, a zatim "sve četiri žene počinju da udaraju jedna drugu".


Nejasno je da li je prevarena žena brineta u odsečenim farmerkama i halter topu ili plavuša u trenerci.

Na video snimku s mobilnog telefona, koji je nastao kada je tuča već počela, vidi se deo haosa.

"Prokletstvo!", može se čuti čovek kako uzvikuje u pozadini dok nekoliko gledalaca snima tuču svojim telefonima.

Okršaj se završio kada je obezbeđenje oborio Pertuzijelovu na pod.

Policajci su pokušali da saslušaju protivnicu Pertusijelove, ali je nisu pronašli u njenoj sobi, navodi se u izveštaju. Takođe se nije javljala na telefon.

Pertuzijelovoj i Koladovoj su izrečene kazne zbog neprimerenog ponašanja i puštene su na slobodu.



Izvor: Telegraf.rs
Foto: Pixabay/Ilustracija