SNSD-ova koalicija u Foči tone sve dublje i dublje


27.07.2023 11:31


Vladajuća koalicija u Foči tone sve dublje i dublje, Srđan Drašković je poslije DNS-a i DEMOS-a završio u Ujedinjenoj Srpskoj, treća sreća ali nema tu ni cenzusa! 



Ovo je na fejsbuk profilu objavio poslanik SDS u NSRS iz tog grada Ognjen Bodiroga, koji navodi da je vladajuća struktura u rasulu i polako ali sigurno ide u političku prošlost, konačno rasipanje će biti sljedeće godine kada su lokalni izbori.

"Iduće godine će mnogi završiti političku karijeru, a mnogi će i odgovarati za svu štetu koju su nanijeli našoj opštini.
predsjednik fočanske skupštine Srđan Drašković, je poslije DNS-a i DEMOS-a pronašao utočište u Ujedinjenoj Srpskoj i to kao novi predsjednik ove stranke u Foči.

"Naravno, nema tu ni govora da će ta stranka preći cenzus, ali tragedija u šta se pretvorila politika i kako ljude ne interesuju obraz i dostojanstvo"; navodi on i dodaje:

"Prije par mjeseci Srđan Drašković je bio protivkandidat Spomenku Stojanoviću za predsjednika DEMOS-a u Foči gdje ja ubjedljivo izgubio, pa se sad pitam kako je odjednom promijenio stav prema DEMOS-u i otišao u Ujedinjenu Srpsku?!"

Zajedno sa Srđanom Draškovićem, stoji u objavi, će vjerovatno i njegov drugar, inače bivši direktor Studenstskog doma u Foči i Osnovne škole ,,Veselin Masleša", Vladimir Ivanović.

"Realnost je da njih dvojica ne mogu ni 100 glasova zajedno imati. Biće zanimljivo vidjeti da li će Srđan Drašković ostati na mjestu predsjednika skupštine Foča jer je to mjesto pripalo DEMOS-u, a i plata je preko 3 500 КM i da li će možda Vladimir Ivanović biti novi direktor Osnovne škole ,,Veselin Masleša"", navodi Bodiroga i dodaje "mala bara puno krokodila".

"Zaista parodija društva i dokaz kako neki ljudi nemaju ni ideologiju ni jasan politički pravac, već grabe samo pozicije i pokušavaju dobiti bar mali dio kolača od strane vlasti. Uskoro dolazi vrijeme promjena, smijeha i boljeg života, strpite se još malo dragi sugrađani", napisao je na kraju svoje objave Bodiroga, koga u tom gradu već vide kao budućeg načelnika te opštine.

Lokalni izbori u Foči su na jesen sledeće godine, a Bodirga je jedan od ozbiljnijih kandidata za načelnika opštine.



Izvor: BN
Foto: BN