Zbog onlajn izazova zaglavio sijalicu u ustima! (VIDEO)


02.08.2023 14:21


Identifikovan samo po prezimenu Čen, muškarac je gledao onlajn snimak nekoga ko je nabio sijalicu u usta, samo da bi otkrio da li i on to može a na kraju mu se sijalica zaglavila u ustima , piše lokalni medij CGTN. 



Čen se pojavio u hitnoj pomoći bolnice u Džeđiangu sa sijalicom koja mu viri iz usta, nakon što je pokušao jedan od najglupljih onlajn izazova koji se mogu zamisliti.

Dana 25. jula, vatrogasci u vatrogasno-spasilačkoj brigadi grada Jujao, u Džeđangu, u Kini, suočili su se sa jednim od najbizarnijih slučajeva spasavanja do sada.!

U njihovu stanicu je upao lokalni čovek, koji se zvao samo gospodin Čen, i pokušao da im nešto objasni. Međutim, usta su muškarcu bila pokrivena majicom, a umesto reči, činilo se da može da izgovara samo prigušene zvukove.

Nakon što je skinuo improvizovanu masku, razlog njegovog neobičnog govora postao je očigledan – iz usta mu je virila LED sijalica i pokušavao je da dobije pomoć da je skine. Nažalost, to se pokazalo kao pretežak zadatak za vatrogasce.

Nakon što su pregledali usta muškarca i procenili situaciju, vatrogasci su zaključili da je pokušaj da se izvuče staklena sijalica previše težak i rizičan, jer bi moglo ozbiljno da povrede čenu usnu šupljinu ako staklo sijalice pukne.

Stoga su gospodina Čena odveli u obližnju Jujao narodnu bolnicu, gde je tim lekara shvatio da čovek ne može dovoljno da otvori usta da bezbedno ukloni sijalicu. Umesto toga, koristili su poseban otvarač za usta da mu pomaknu vilicu na jednu stranu i uklone sijalicu.

Nakon što je odahnuo, Čen je rekao lekarima da mu se sijalica zaglavila u ustima oko dva sata ranije. Pokušao je sam da je izvadi, ali nije mogao da otvori usta dovoljno da staklena sijalica bezbedno zaobiđe njegove zube, pa je odlučio da potraži pomoć stručnjaka.

Što se tiče razloga zašto je uopšte zaglavio sijalicu u ustima, sredovečni muškarac je usputno rekao da je gledao kako neko to radi na onlajn videu i želeo da vidi da li i on to može.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Printscreen