Kako Barbie zvuči na harmonici? (video)


10.08.2023 08:34


Barbie manija ne prolazi i nakon gotovo četiri sedmice od premijernog prikazivanja filma, a to pokazuju brojni sadržaji na društvenim mrežama.



Tako je jedan korisnik TikToka pod imenom "mika.fe1" na svom profilu odlučio podijeliti kako zvuči popularna pjesma "Barbie Girl" u harmonikaškoj izvedbi.

Riječ je o harmonikašu Ivanu Greguriću iz Hrvatske, koji je član benda Total. Ovaj harmonikaš za video je odlučio odjenuti majicu u ružičastoj boji i zasvirati čuveni hit grupe Aqua.

@mika.fe1 Moze li ovako? #barbie #barbiegirl #barbiesong #barbiesongschallenge #balkanbarbie #balkantiktok #balkan #narodnjaci #harmonika #barbieprank #balkanfyp #fyp #barbiecoversong ♬ original sound - Mika


"Prejako", "11/10", "Balkanska verzija", "Zamišljam Barbie kako čuči i jede sjemenke suncokreta", "Jedino na Balkanu", "Barbie je postala Barbara", "Legendo, treba nam cijela obrada pjesme", "Bolje od originala","Ništa bez harmonike", "Ovo bi trebalo svirati na svadbama", bili su samo neki od komentara.

Inače, pjesma "Barbie Girl" objavljena je 1997. godine, a zahvaljujući filmu "Barbie" ponovo je postala hit te je trenutno jedna od najslušanijih pjesama na različitim streaming platformama i društvenim mrežama.



Izvor: Klix
Foto: Printscreen