Gradačac: Muškarac ubio tri osobe, grad pod opsadom


11.08.2023 11:09


Korisnik društvene mreže Instagram jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu. Iz policije zasad navode da se u tom gradu dogodila pucnjava te da su dvije osobe ranjene, a da se za napadačem traga. 



Policija je blokirala veći dio Gradačca nakon što se desilo brutalno ubistvo. Kako piše Klic, trenutno se vrši intenzivna potraga za ubicom. Zatvoreni su ulazi i izlazi iz grada.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi vatrenog oružja u Gradačcu.
Precizirali su da se policijske ekipe trenutno nalaze na terenu te da je u toku utvrđivanje svih činjenica.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo vidjeti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

"Avaz" piše da se radi o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitness treneru, koji je od ranije poznat policijskim organima.

"Avaz" saznaje da je Sulejmanović ubio tri osobe, među kojima je i dijete.



Izvor: Klix
Foto: Instagram