Policajka je ipak bila povezana sa Nerminom


17.08.2023 07:27


Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policijske službenice iz Gradačca Dženane Selimović, potvrđeno je za Klix.ba. 



Kako nezvanično saznaje Klix.ba, povezanost s trostrukim ubicom na određeni način od ranije postoji, ali mu nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevjenčana supruga.

Javnosti još uvijek nije zvanično saopšteno na koji način je trostruki ubica Nermin Sulejmanović saznao na kojoj lokaciji se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović, a koju je nakon pronalaska brutalno pretukao te na očigled šire javnosti ubio hicem iz pištolja.

Među osumnjičenima koja bi mogla biti odgovorna za otkrivanje lokacije našla se policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović.

Međutim, prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, dosadašnja provedena istraga je pokazala da ova policijska službenica nije otkrila na kojoj lokaciji se nalazila Hećimović, jer s takvom informacijom nije raspolagala.



Izvor: Klix
Foto: Facebook