Vlada Srpske odlučila da raspiše novi referendum


30.10.2023 07:40


Nakon što je SNSD u Istočnom Sarajevu uspješno inicirao akciju pod nazivom 'I mi smo porodica Milorada Dodika', Vlada Republike Srpske odlučila je da predloži Narodnoj skupštini RS da na sjednici sljedeće sedmice raspiše referendum sa pitanjem: 'Da li hoćete da budete član porodice Milorada Dodika?'



Referendum će biti proveden javnim glasanjem svih punoljetnih građana u roku od 30 dana od donošenja skupštinske odluke', saopšteno je iz Vlade Republike Srpske.

'Naš cilj je da svi punoljetni građani izađu na ovaj istorijski referendum i dobiju priliku da zaokruže 'DA', kako bi mogli garantovano uživati u svijetloj budućnosti kao svi članovi porodice predsjednika Dodika. Članstvo u ovoj našoj porodici donijeće vam prije svega čast i ugled, ako to do sada niste imali, a oni koji to već imaju biće još ugledniji i časniji, a i materijalno sasvim obezbijeđeni. A onima koji zaokruže 'NE' - nećemo više moći garantovati ni sigurnu sadašnjost, a u budućnosti im sigurno neće biti spasa!', navodi se u saopštenju.

'Predsjednik Dodik nije običan čovjek, već je izabran i poslat da svima ovdje donese spasenje. Slično čudu koje je prije dvije hiljade godina učinio Gospod Isus Hrist kada je sa pet hljebova i dvije ribe nahranio pet hiljada ljudi, a poslije toga je hrane još i preteklo  - poslije dvije hiljade godina još veće čudo čini naš gospodin predsjednik Dodik, istina zahvaljujući tehnološkom napretku za ova dva milenijuma: svojim blagotvornim savjetima i obećanjima putem naših medija, on uspijeva svakodnevno da nahrani stotine hiljada duša koje slušaju, gledaju i čitaju njegove propovijedi, gladni slobode, jednakosti i pravde. I te njegove duhovne hrane uvijek pretekne i za sljedeći obrok!
 
Zato je sasvim prirodno da na referendumu svi izađemo i zaokružimo 'DA' tako ćemo i formalno potvrditi da smo svi mi danas predsjedniku Dodiku braća i sestre, sinovi i kćeri, unučići, bratići i sestrići, rođaci i kumovi! Odmah poslije referenduma, svakome od vas ko je zaokružio 'DA' biće omogućeno da u svom rodnom listu, pored već postojećih ličnih podataka, upišete i novi lični podatak: šta ste vi tačno u rodu sa predsjednikom Dodikom.
 
Sa ovom validacijom, to jest potvrdom, mnogo više ćete moći postići u životu, a naši neprijatelji će vidjeti konačno i napismeno da nemaju posla samo sa predsjednikom Dodikom, već sa njegovom ogromnom porodicom, koja ga voli, cijeni, poštuje i spremna je da ga uvijek i na svakom mjestu zaštiti.
 
Što lijepo kaže naš uvaženi akademik, doktor Luka Petrović, direktor i zadužbinar naše 'Elektroprivrede' da svi budemo u jednom strujnom porodičnom kolu sa predsjednikom Dodikom na čelu - pod visokim naponom! Pa da vidimo ko će onda moći da nam priđe!', poručili su iz Vlade Republike Srpske.



Tekst je satiričnog sadržaja




Izvor: Slobodan Durmanović/TV BN
Foto: BN