Monika se javila Novaku – žali zbog jedne stvari


24.01.2024 13:02


Monika Seleš javila se nakon izjave Novaka Đokovića da mu je bila jedan od idola.



Đoković je u utorak pobedom nad Tejlorom Fricom izjednačio rekord Seleš sa 33 uzastopne pobede na jednom turniru, što je bio najduži niz u modernoj teniskoj eri u obe konkurencije.

Novak nije bio svestan toga, a kada je čuo šta je uradio, istakao je koliko mu je Seleš bila važna kada je počeo da trenira tenis.

"Mnogo mi znači, nisam znao! Zaista volim Moniku, imam Moniku u glavi kada sam odrastao u Srbiji, jer je Jelena Genčić radila sa Monikom kada je bila mlađa. "Monika radi ovo, Monika radi ono", ona je jedan od idola, kada sam imao priliku da je upoznam, bio sam veoma nervozan. Priča naš jezik jer je rođena u Srbiji, znam da je imala sjajnu karijeru, dobro je igrala u Australiji. Svi se pitamo koliko je mogla još da nije bilo onoga kroz šta je prošlo. Samo najlepše reči o njoj i drago mi je što delimo taj rekord", rekao je Đoković.

Ubrzo se oglasila i legendarna teniserka iz Novog Sada.

"Sa Novakovim Grend slem titulama prestala sam davno da brojim jer znam da će oboriti sve rekorde i postaviti neke lude za buduće generacije da ih pokušaju oboriti. Samo bih volela da smo igrali u istoj eri jer bi bilo baš kul igrati mešoviti dubl zajedno. Za mene bi to bilo vrhunski. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i uvažavanju i osvoji Austalijan open", napisala je Seleš.



Izvor: B92
Foto: Profimedia