Kristina ima 25 godina i 22 djece, ide do 100!


02.05.2024 07:40


Kristina Octruk uskoro puni 26 godina, ali se već ostvarila kao majka putem surogat majčinstva. Njen dom je ispunjen dječijim smijehom i grajom i sve postiže iako ima čak 22 djece u kući.



Blogerka iz Rusije se udala za milionera i biznismena Galipoma (57), sa kojim je dobila jedno dijete, a ostalu djecu je dobila pomoću surogat majke. Svu djecu uspijeva da njeguje, da se sa njima mazi i da ih vodi u šetnju. U tom poslu, naravno, nije sama.

Kristina često u šetnju ide sa pomoćnicama, koje su joj dobra pomoć i odlično društvo.

Njena najstarija kćerka, osmogodišnja Viktorija, već pomaže mami oko velikih obaveza. Trogodišnjaci, koje mama trenutno sama odgaja nakon što je Galip uhapšen u maju u okviru ruske istrage o prevari, su: Mustafa, Marijam, Ajrin, Alis, Hasan, Džudi, Harper, Tereza, Husein, Ana, Izabela, Ismail, Mehmet i Ahmet.

Ovaj porodični dom ima i mnogo dvogodišnjaka, po imenu Ali, Kristina, Alena, Sara, Lokman i Alparslan, a kao i najnoviji član porodice, tu je najmlađa kćerka Olivija.

Međutim, uprkos tome što je kritikovana da "kupuje djecu", Kristina ne planira da prestane u skorije vrijeme. Otkrila je u ranijim intervjuima da želi da postigne trocifren broj djece.

Poslovni tajkun bio je u zatvoru 2023. godine zbog optužbi za "pranje" novca, kao i za falsifikovanje dokumenata. Opsjednuta bebama, Kristina ima armiju od 16 dadilja koje žive u kući i koje pružaju ruku pomoći 25-godišnjakinji, dok je suprugu određena kazna od osam godina zatvora, piše "The Sun".

Njih dvoje su se prvi put sreli u klubu u Moskvi, u Rusiji, i od tada su započeli svoje poglavlje u raskošnoj trospratnoj vili u Batumiju, u Gruziji. Još u februaru prošle godine, Kristina - koja je platila 142.000 funti surogat-majkama, takođe je objavila knjigu u kojoj govori o svojim iskustvima kao majka u ovolikoj porodici, prenosi "Ona".



Izvor: Nezavisne
Foto: Instagram