Gradiška: Uhapšeni supružnici koji su se jutros potukli


19.06.2024 12:33


Pripadnici Policijske uprave Gradiška danas su uhapsili J.H. i B.H. iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Naime, Policijskoj stanici Gradiška, je jutros oko 5.20 časova, od strane dežurnog radnika Službe hitne pomoći Gradiška, prijavljeno je da se u prostorijama navedene ustanove nalazi muškarac sa povredama.

"Službenici PU Gradiška su postupili po prijavi i operativnim radom na terenu došli do saznanja da se radi o B. H., te da je isti povrede zadobio od supruge J.H.", navode iz PU Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv J. H. i B. H. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Podsjećamo, jutros četrdesetdevetogodišnji muškarac brutalno pretučen i ostavljen na ulazu Doma zdravlja u Gradišci, a kasnije su mediji prenijeli da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je muškarac napao svoju suprugu.Izvor: Nezavisne
Foto: Mikromreža