Skandal: Košarkaši Hrvatske se tukli u noćnom klubu


09.07.2024 10:24


Veliki skandal dogodio se u Grčkoj, kada su se košarkaši Hrvatske, Dario Šarić i Ivica Zubac, uključili u tuču u noćnom klubu u ponedjeljak ujutro. 



Incident se dogodio samo nekoliko sati nakon što su igrali za Hrvatsku u utakmici kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, u kojem su poraženi od domaćina Grčke.

TMZ Sports je dobio video snimak iz popularnog bara oko 5:30 AM, koji prikazuje Zubca već uključenog u tuču sa nekim, dok nekoliko muškaraca, koji djeluju kao obezbjeđenje kluba, pritrčavaju i hvataju ga sa leđa.


Na snimku se vidi kako Šarić, koji je dogovorio dvogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima, uleće u gomilu kako bi pomogao Zubcu, ali izgleda da ga drugi član osoblja odguruje.

U jednom trenutku tuče, čovjek obara Šarića na zemlju, gdje je ležao nekoliko trenutaka. U međuvremenu, čovjek viče na Zubca i govori mu da se smiri.

Na kraju, Šarić ustaje i tetura se prema Zubcu, a grupa muškaraca gura košarkaše ka izlazu.

Svjedoci na licu mjesta kažu da nije jasno šta je izazvalo tuču, jer je sve izbilo prilično brzo. Rečeno nam je da se nije činilo da je policija bila prisutna.



Izvor: Telegraf
Foto: Screenshot