Sanja Maletić se oglasila nakon što je rodila ćerku!


09.07.2024 12:21


Sanja Maletić, porodila se 28. juna u 52. godini i na svet je donela zdravu devojčicu, kojoj su ona i njen suprug dali ime Vanja. 



Popularna pevačica, uvek je javno isticala da ide na vantelesnu oplodnju i da želi da se ostvari u ulozi majke.

Sada, nekoliko dana nakon porođaja, Sanja se oglasila i otkrila da je rodila "Božje čudo".

"Mnogo hvala svim ljudima. Stiglo mi je preko 10.000 poruka, svima se izvinjavam što ne mogu da stignem od bebe da odgovorim. Na svet je došla jedna divna, čarobna devojčica koja se zove Vanja Stefanović. Ona je Božje čudo, rodila sam je na Vidovdan. Mnogo sam srećna" – izjavila je Sanja u emisiji „Premijera“ i otkrila da se godinama borila da se ostvari u najvažnijoj ulozi:

– Ja sam javno pričala i o svojim neuspesima. Imala sam sreću, odabir lekara je kod mene bio presudan.Nisam ja ništa krila, dosta mojih kolega me je videlo. „Budi ljudina i očekuj da budu drugi ljudi prema tebi“. Ja sam se povukla, rekla sam da idem na godišnji odmor. Sada možemo da se veselimo, koga kog da sretnem odvešću ga na piće.Imala sam laku trudnoću, nisam ni povraćala. Jednostavno sam uživala. Volim što je devojčica- rekla je pevačica i dodala da su joj mnoge kolege čestitale rođenje ćerke.

 

– Cela moja generacija kolega mi je čestitala. Trideset godina sam na estradi. Moram spomenuti da su Goran Jovanović i Goran Čomor bili prisutni sve vreme i gledali kako Vanjica raste u stomaku, a od mojih kolega stvarno sam im svima zahvalna – zaključila je ona u pomenutoj emisiji.



Izvor: svetplus.com
Foto: svetplus.com