Alen Islamović u invalidskim kolicima!


19.07.2024 06:15


Pevač 'Bijelog dugmeta', Alen Islamović, nedavno je doživeo nezgodu zbog koje je sada u invalidskim kolicima, a sada se oglasio za Kurir i otkrio kako je došlo do toga, kao i kako se sada oseća. 



Najme, snimak pevača sa koncerta kako nastupa u invalidskim kolicima zabrinuo je javnost, međutim, kako kaže, on se sada oseća dobro.

- Sada sam dobro. Imao sam operaciju pre 17-18 dana. Posle koncerta u Nišu imao sam pauzu četiri dana, pa sam sa prijateljima u Somboru igrao tenis, kada sam povredio Ahilovu tetivu - rekao nam je on i nastavio:

- To je jedna od najtežih sportskih povreda, to su užasni bolovi. Odmah sam operisan hitno, a operacija je uspešno prošla, pa sam već nakon četiri dana nastavio sa koncertima i nastupio sa "Bijelim dugmetom" u Kragujevcu.

@andjelabulajic

 

 original sound - Andjela Bulajic


Kako njegovi fanovi tvrde, Alena ništa ne može da spreči da izađe na binu i uveseli masu, a on kae da je sve prilagodio ovoj nemiloj situaciji, te da mu nije bilo lako, ali da je na kraju uspeo.

- Tako sam skrojen, kada sam dobio štake, ja sam za njima zaplesao! Problem je bio jer pevam visoke lage, te bih vršio veliki pritisak na ranu i nogu, na koju ni narednih četiri nedelje ne smem da se oslonim, pa su kolica bila najbolje rešenje. Takođe sam obezbedio i sigurno i lagodno putovanje, tako da podignem nogu, oko sebe stavim voće, hranu, sokove i put pod noge! Moglo je doći raznih komplikacija, da se rana inficira na ovoj vrućini, da noga otekne, da popucaju šavovi, ali rana zarasta i oporavljam se dobro - otkrio je Alen za Kurir.



Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Printscreen