Uhvatio ženu sa ljubavnikom uz pomoć drona!


19.07.2024 06:34


Jedan Kinez uhvatio je svoju ženu u ljubavnoj prevari odnosno sa ljubavnikom uz pomoć drona! Kinez je uvatio ženu kako ga vara sa šefom tokom radnog vremena. 



Poznat samo kao Jing je koristio bespilotni dron na daljinsko upravljanje kako bi mogao da špijunira njegovu ženu i njenog ljubavnika -šefa, iz daljine…

Jing počeo je da sumnja da njegova žena ima aferu nakon što se sve više udaljila i značajno promenila svoju dnevnu rutinu.

Tako je Jingova žena počela da posećuje kuću njenih roditelja češće nego ikad uz smišljanje izgovora kad god bi joj ponudio da ide s njom i trošila više vreme na poslu.

Željan da dođe do dna stvari, ali u strahu da će morati da se objašnjava svojoj ženi u slučaju da njegove sumnje budu neosnovane, Jing je odlučio da koristi komercijalno dostupan dron da bi špijunirao svoju suprugu sa distance.

Odvezao bi se do njenog radnog mesta, a zatim je upravljao dronom kako bi pregledao područje bez rizika da ga žena ili njene kolege primete.

Jednog dana, dok je nadgledao svoju ženu, primetio ju je kako izlazi iz kancelarije sa misterioznim čovekom i ulazi sa njim u auto.

Odvezli su se do udaljenog planinskog područja gde ih je dron uhvatio kako se drže za ruke i idu do zabačene kuće trošnog izgleda. Otprilike 20 minuta kasnije, par je napustio kuću i vratio se na svoje radno mesto.

Jing je kasnije na društvenim mrežama prijavio da je čovek koga je njegov dron uhvatio na snimku zapravo šef njegove žene, koji joj je nedavno dao unapređenje.

U istoj zgradi radila je i supruga muškarca, pa su svoju vezu morali da drže u tajnosti, pa otuda i posete tom udaljenom ljubavnom gnezdu.

“Njen drugi muškarac je njen poslodavac“, napisao je prevareni muž na Weibo kineskoj društvenoj mreži. ” on radi u istoj fabrici, pa im je bilo nezgodno da imaju aferu tamo, pa je moja žena bila prinuđena da ga sretne u divljini.

Jing je takođe objavio fotografije svoje žene i ljubavnice kako se drže za ruke i rekao da planira da iskoristi snimke dronom kao dokaz za razvod.



Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay/Ilustracija