Ponovo našla mnogo mlađeg i mnogo bogatog biznismena!


10.04.2022 11:20


Pevačica Dara Bubamara (45) navodno je u vezi sa našim biznismenom koji živi i radi u Španiji! Pevačica je do ušiju zaljubljena u 11 godina mlađeg muškarca, kog i dalje krije od javnosti, piše Informer.



- Dara je dva meseca u vezi sa našim čovekom iz Španije. Upoznala ga je i sa sinom i sa najbližim prijateljima. On živi i radi u Barseloni, ali zbog nje često dolazi u Beograd. Još ne želi da ga eksponira u javnosti, dok ne vidi u kom pravcu će ići njihova veza. Za sada je sve kako treba - kaže izvor blizak Bubamari i dodaje da se pevačica zaljubila kao nikad pre:


- Čim ga je videla, odlepila je za njim! Upoznao ih je jedan Darin prijatelj i odmah su na prvom susretu razmenili brojeve telefona. Svidelo joj se što vodi računa o sebi, redovno trenira, a i to što je veoma galantan. On je rođen u Španiji, a njegovi su poreklom iz Srbije. U Barseloni ima privatan biznis koji mu odlično ide, tako da je pun para. Darin novi dečko dolazi jednom nedeljno u Beograd, i to sa punim kesama poklona za pevačicu.


- Viđaju se od ponedeljka do četvrtka, jer ona vikendom ima tezge. Iz Španije joj uvek donese nekoliko parfema, kao i skupe krpice. Nedavno joj je poklonio markiranu torbu od 20.000 evra. Kada ne može da dođe iz Barse, pošalje joj bukete cveća na kućnu adresu - otkriva naš sagovornik.


- Srećna sam, zaljubljena i ispunjena, kao što se i vidi na meni. Neću ništa više da pričam, da ne izmalerišem. Ranije sam previše govorila o svom privatnom životu, a sada je vreme da ga sebično čuvam za sebe. Što se manje zna, to sam srećnija - poručuje Bubamara.

 



Izvor: Informer
Foto: Dara Bubamara