Osobe sa kojima su preljube najčešće


14.07.2022 13:24


Ako sumnjate da vas partner vara, proverite da li se često viđa sa ovim ljudima.



Čak jedna trećina prevara se dešava sa komšijama i komšinicama. Prema jednom američkom istraživanju, najveće šanse su da vas partner vara upravo sa njima.

Bez obzira na pol, ljudi često imaju fantazije o komšiji ili komšinici. Ovo je malo izraženije kod muškog pola. Međutim ovakve romanse su uglavnom osuđene na veoma kratak rok trajanja.

Prema ovom istraživanju skoro trećina žena priznalo je da su imale seks sa muškarcima iz kraja ili prvim komšijom. Čak 60 odsto tih veza bile su za jednu noć, 14 odsto žena je aferu održavalo nekoliko nedelja, dok se samo kod šest procenata odužila na godinu dana. Zanimljivo je i da čak 62 procenta žena mašta o seksu sa komšijom, dok 70 odsto muškaraca mašta o seksi komšinici, prenose mediji.

 

Dakle zaboravite na nepoznate devojke koje vaši partneri gledaju na društvenim mrežama. Oni vam nisu velika pretnja, jer uglavnom imaju kontakt samo preko interneta i to uglavnom nemaju direktnu komunikaciju. Takođe, možete odahnuti i kada su u pitanju kolege i koleginice. Najveća pretnja je upravo u komšiluku. Stručnjaci kažu da je u većini slučajeva sve na nivou mašte, ali ukoliko imate neke sumnje proverite da li se preljuba dešava pred vašim očima.



Izvor: Novosti
Foto: Pixabay/Ilustracija