Zašto više ne sjedam za volan!


15.07.2022 10:50


​Iako pri udesu nije zadobila nikakve povrede, sjećanja iz 2011. godine su počela ponovo da joj stvaraju muke.



Pjevačica Milica Pavlović je nedavno postala zaštitno lice jedne kompanije za proizvodnju ekoloških autobusa. Tim povodom, jednim se bila i provozala kroz grad, ali i otkrila zašto više nigdje ne ide svojim automobilom.

Podsjetimo, ona jeste položila vožnju i time se svakako bila pohvalila na društvenoj mreži Instagram, međutim, za volan više ne sjeda.

Otkriću sada. U jednom trenutku sam se zakucala u zid u garaži zgrade u kojoj živim i onda su mi se vratila sjećanja udesa koji sam imala 2011. godine i te dvije operacije kada sam umalo ostala bez ruke. Čekam da me prođe. Sada imam vozača - objasnila je Pavlovićeva, koja je u gore pomenutom autobusu bila odabrala posljednja sjedišta, inače često rezervisana za "nestašnu djecu".

 

Na pitanje da li je i ona bila takva, odgovorila je:

 

"Jesam, da. Uvek sam bila pri kraju. Volela sam i na času da šapućem i da galamim. Ne znam da li sam to nekada rekla. Ne sećam se da li je bila prva godina, ali mislim da jeste. Imala sam strašno nisku ocenu iz vladanja. Zasluženo. Bila sam galamdžija."

 

Gradskim prevozom se, inače, prilično dugo vozila.

 

"Kada bi ti znala koliko puta sam se ja vozila gradskim autobusom... Vozila sam se i sa 13, 14 godina kada sam bila u školi pevanja Aleksandre Radović. Zapisivala sam brojeve autobusa, trolejbusa, stanica, da znam na kojoj silazim i gde treba da pređem da uđem u drugi. Nemam utisak kao da je to bilo nešto davno", rekla je Milica, prenosi Pink.



Izvor: Pink
Foto: Instagram