SAMO BAHATO – Dodik helikopterom na Sabor Eleka, Cicko na čelu trpeze (FOTO)


22.07.2022 07:37


Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik odmah po povratku iz Izraela požurio je da dođe na vašar u Vrhpraču, opština Pale kako ne bi propustio veličanstven skup. 



Dodik je o trošku naroda, a kako bi drugačije, u Pale sletio helikopterom, piše Nebojša Vukanović na svom blogu.

 

Sabor Eleka na kojem nastupaju Goci bend i Milomir Miljanić plaćen je, kako navodi, iz budžeta opštine Pale.

 

Uzurpator, kako nazivaju Dodika zbog toga što je uzurpirao sve institucije, uz policijsku pratnju sletio je u Podgrab, a pod šatorom je tradicionalno i zapjevao.

 

Takođe tradicionalno, kao domaćin Dodika je dočekao i "ljuti" opozicionar, drug Cicko Bjelica, koji je par dana ranije, u ime opštine Sokolac, dao orden "grobaru" finansija Srpske Zori Vidović.

 

Jasno je da je Dodik na vašar, koji se danima najavljuje čak i na bilbordima u Istočnom Sarajevu, došao na poziv predsjednika Nadzornog odbora OC Jahorina, direktora „Sarajevo gasa“ ad Istočno Sarajevo Nedeljka Eleka.

 

Zanimljivo je i to da, kako tvrde izvori Vukanovića, ovaj vašar, odnosno memorijal u Vrhprači koji je posvećen Elekovom ocu, Jovanu plaća se iz budžeta opštine Pale.

Tako da opet građani plaćaju cijenu bahate vlasti.

Vukanović, takođe otkriva da je na vašaru Miljan Miljanić pozdravljao ugledne zvanice, ministra Ćorića, gradonačelnila Ćosića kojeg je izgleda briga za proteste radnika MOFAS- a koji nisu primili nijednu platu.



Izvor: BN
Foto: BN