Đokićevi socijalisti pozvali da se glasa za Jelenu Trivić


28.09.2022 08:10


Načelnik Bratunca Srđan Rankić, koji je kandidat na listi Socijalističke partije Petra Đokića javno je podržao Jelenu Trivić.



U nedjelju, 2. oktobra 2022. godine, biće održani Opšti izbori u BiH.

Biće to prilika da potezom olovke precrtamo vladavinu jedne partije i jednog čovjeka koji je Republiku Srpsku privatizovao. Biće to prilika da ispostavimo račun za raseljenu, devastiranu, poniženu i opljačkanu Republiku Srpsku. Tog dana imaćemo priliku da smognemo hrabrosti i odupremo se ucjenama Dodikovih tajkuna, siledžija i mešetara koji su ponizili radnika i borca, koji su raselili našu djecu širom svijeta. Ako to ne uradimo sada, ako dozvolimo da nam se ponovo podmetne kukavičje jaje u formi „kvazipatriotizma“ i navodne „izdaje“ svih nas koji ne pristajemo biti njihove sluge, plašim se da će za Republiku Srpsku biti kasno, stoji u objavi Rankića, koju prenosi Vukanović na svom blogu.

Vukanović podjseća da je na nedavnom referendumu opozvan načelnik Bratunca i najavljuje novog kandidata za tu funkciju.

On je naveo da bi Ratko Dadić, magistar građevine i uspješan mladi privrednik mogao bi biti sledeći načelnik opštine Bratunac, ako se, kako kaže, sve kockice slože tokom izbora i dođe do promjena.



Izvor: BN
Foto: BN