Karleuša ponovo proziva Slobodu Mićalović!


30.09.2022 09:37


Pevačica Jelena Karleuša ponovo je došla u okršaj sa glumicom Slobodom Mićalović. 



Sloboda je nedavno komentarisala današnje trendove i otkrila šta misli o veganima.

„Ja sam uvek bila od onih osoba koje smatraju da treba živeti skromno, ja se ne osećam bolje ako imam dobar sat ili fantastične cipele. Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše ‘ne jedem meso, ja sam vegan’, a onda nosi ‘Luj Viton’ koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem“, iskreno je prokomentarisala Mićalovićeva u emisiji „Exkluziv“.

 

Karleuša koja javno govori o tome da je vegan i zalaže se za prava životinja, našla se prozvana nakon Slobodine izjave.


„Upravo sam htela da pojedem jednu moju ‘LV’ torbu, ali mi je ova prepamenta žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus“, napisala je Karleuša uz sliku.

Ovo nije prvi put da njih dve ulaze u sukob. Podsetimo, pevačica je pre nekoliko godina komentarisala stajling glumice i njene sestre Dragne.

„Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil ‘kežual drti’, ‘apa-drapa’, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može“, rekla je tada Jelena.

Međutim, ni Sloboda joj nije ostala dužna.

 

„Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu“, odgovorila joj je tada Sloboda.



Izvor: Nova.rs
Foto: Instagram