Seksualna lijenost je spasila zatvora!


30.09.2022 10:40


Žena optužena za prisiljavanje muškarca na seks proglašena je nevinom nakon što je rekla poroti da je bila 'previše lijena' da se 'popne' na muškarca.Imogen Bruk (30) optužena je da je uhvatila muškarca u svojoj kući u Sautemptonu, u Engleskoj, nakon što su se upoznali na internet stranici za upoznavanje.

Prema izjavi žrtve, Bruk je navodno bila "jako pijana" i "uzbuđena" kad je predložila da imaju seks i odbila je prihvatiti "ne" kao odgovor.

“Nakon nekoliko pića otišli su u krevet, gdje je on (navodna žrtva) želio spavati. Gospođica Bruk željela je imati seks i vukla ga je za ruku, da bi ga na kraju bacila na leđa. Povukla ga je prema sebi i rekla: 'Pa, možda kažeš ne, ali tvoj polni organ govori da'. Popela se na njega i svukla mu bokserice”, rekao je advokat.

Brajan je tvrdio da je Bruk, koja je u vrijeme navodnog incidenta težila 152 kilograma - "bila puno veća i jača" od tog čovjeka.

U međuvremenu, ona je svjedočila ranije ove sedmice, insistirajući na tome da nikada nije imala seks sa muškarcem koji ju je tužio.

Insistirala je na tome da njegova tvrdnja da ga je priklještila i opkoračila 15 minuta, nije uvjerljiva zbog problema s njenim izgledom tijela.

“Ne, 15 minuta na njemu, ne bih to, jako sam lijena. Dugo nisam imala seks gdje sam ja na vrhu”, navela je optužena.

 Izvor: NY post/Nezavisne
Foto: Pixabay