Jelena Trivić poručila: Neću priznati pokradene izbore


04.10.2022 11:37


Predsjednik biračkog odbora priznao da je dopisao moje glasove drugom kandidatu! Pronalazimo na desetine biračkih mjesta na kojima ja kao jedan od dva kandidata između kojih se vodi najveća bitka, imam ili 0 glasova ili jako mali broj glasova (1 ili 2), a da se moji glasovi upisuju drugim kandidatima sa liste za predsjednika.



Ovo je  na fejsbuk profilu objavila kandidat za predsjendika Jelena Trivić.

"Uz preko 32.000 nevažećih listića na do sada obrađenom materijalu, brojnim neregularnostima u Doboju, Zvorniku i Prijedoru, ali i širom Republike Srpske, uz mnoge neregularnosti "slijepih" ljudi, pokazivača, isterivanja posmatrača sa biračkog mjesta, otvaranja vreća tokom noći, mijenjanja zapisnika..." navela je Trivićeva.

Sve ovo su, kaže ona, razlozi zbog kojih neću priznati izborne rezultate za nivo predsjednika Republike Srpske i insistiraćemo snažno i ići prema CIК-u da se izbori ponove.

"Naš pravni tim sve dokumentuje i predaje nadležnim institucijama, a iskoristićemo sva civilizovana i demokratska sredstva da ovo istjeramo na čistac kako bi bila ispoštovana narodna volja", poručila je Jelena Trivić.



Izvor: BN
Foto: BN