Smršala 80kg za godinu dana


01.11.2022 09:15


Pevačica Bojana Stamenov uspela je da posebnim režimom ishrane i vežbama da smrša 80 kilograma i to za godinu dana, pa se na koncertu pojavila u strukiranoj haljini!



Bojana je prvobitno razmišljala da ode na intervenciju smanjivanja želuca za šta je i počela pripremu. Budući da je za operaciju morala da sredi šećer i smrša promenila je ishranu i počela da vežba, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tome. Za kratak period skunla je 30 kilograma i shvatila da je smanjivanje želuca gubljenje vremena i vrlo rizična stvar.
 

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, istovremeno aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu da li je u toku da na imala stres. Sve to zajedno pomoglo joj je da skine 70 kilograma čime se ona pohvalila pojavivši se na jednom javnom događaju.
Bojana Stamenov


Gotovo da su svi zanemeli kada su je videli, a nešto slično dogodilo se na koncertu "Indexa" gde je blistala u strukiranoj ciklama haljini.

Svi su bili oduševljeni Bojaninim izborom garderobe, a prevashodno njenim izgledom i činjenicom da je od prošlog puta bar još 10 kilograma smršala, što je ukupno 80 kilograma.



Izvor: Kurir/Story
Foto: Ata Images