Krenula realizacija tajnog pakta režima i stranaca


10.11.2022 10:28


Kako se moglo i očekivati, i kako sam najavio u više navrata, čim prođu izbori kreće realizacija tajnog pakta i konvencije između režima, Dodika, stranaca, SDA i HDZ-a. Tako je danas na sjednici Savjeta ministara BiH usvojen novi ANP – Program reformi NATO za punopravno članstvo Bosne i Hercegovine u NATO paktu. Odluka je usvojena jednoglasno, a novi ANP glasao je predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija, te ostali „srpski“ ministri u Savjetu ministara, Staša Košarac i Vojin Mitrović iz SNSD-a, te Miloš Lučić iz DNS-a. Put u NATO je trasiran, a od čelnika Sjeverno-atlanske alijanse zavisi formalan datum ulaska i punopravnog članstva.

Predstava o velikim srbendama i patriotama je završena, izbori prošli, a sada se može nastaviti sa prodajom i izdajom države, rasprodajom prirodnih resursa i Elektroprivrede, te ulaska u NATO. To su obaveze i ustupci na koje je pristao Dodik pred izbore, obavezao se na odanost i poslušnost strancima i zapadu.


Pitanje je zašto ćuti Boračka organizacija Republike Srpske i druge boračke organizacije, zašto ne traže od vlasti da se podnesu račune, te zašto ćute dežurne patriote i analitičari, ulizice režima, koje godina za novac obmanjuju javnost i lađno optužuju opoziciju da su izdajnici, sluge stranaca…Izvor: Nebojša Vukanović
Foto: Arhiva