Dan prije svadbe - udala se za drugog!


10.11.2022 14:14


Vjenčanje je zakazano za subotu, otkazano u utorak, a sve zbog mlade koja se u ponedjeljak udala!



Situacije u kojima se vjenčanja otkazuju tik pred svadbu svakako su moguće, ali jedna bilježi visoko mjesto na listi najluđih raskida vjeridbi! Tome je svjedočila Kejti Šreder, bivša fotografkinja vjenčanja, koja je ispričala šta se dogodilo samo nekoliko dana prije svečane ceremonije. Kejti je fotografisala više od 200 mladenaca i kako kaže, vidjela je sve i svašta.

Ipak, rado izdvaja priču koja je nadmašila sve ostale, a koja se dogodila prije desetak godina. Objasnila je da ju je mlada pozvala u utorak kako bi otkazala vjenčanje koje je trebalo da se dogodi u subotu. Kejti je mladu zamolila da joj ovaj zahtjev pošalje na mejl, kako bi u pismenoj formi imala dokaz o otkazivanju. Fotografkinji je jedna stvar bila prilično neobična: mlada je bila posebno vesela.

"Ljudi kada otkažu vjenčanje tako kratko pred rok obično su ili veoma ljuti ili veoma tužni. Ona nije bila. Bila je srećna i to je bilo čudno", kaže Kejti koja je narednog dana dobila mejl o otkazivanju, ali od mladoženjine tetke.

Mladoženjina tetka platila je usluge fotografkinje i to je trebalo da bude svadbeni poklon. Tada je Kejti saznala da se mlada u ponedeljak, dan prije otkazivanja, udala za nekog drugog. Kejti nije mogla da sakrije iznenađenu reakciju, jer nikada do tada nije čula sličnu priču.

 


"Znam da je ona imala 18 godina, a on je radio u vojsci, pa je bio stalno odsutan. Plan je bio da se mladoženja vrati kući na vjenčanje, ali je mlada u međuvremenu uplovila u drugu vezu dok on nije bio tu", rekla je Kejti i otkrila da se firma za koju radi sažalila na mladoženju, zbog čega su njeni nadređeni odlučili da vrate novac koji je dat za neostvarene usluge.


"Pošto sam bio u vojsci dugo godina, mogu da potvrdim da ovo nije rjetka pojava. To je tako tužno", napisao je neko u jednom od komentara na Kejtin video.



Izvor: Mondo.ba
Foto: Pixabay