Miličević saopštio koje poteze će povlačiti SDS


14.11.2022 10:38


Od sada pa dok sam ja na celu Srpske demokratske stranke svaki naš potez će biti samo u interesu zaštite naroda i institucija Republike Srpske...- Srpska demokratska stranka (SDS) će uvijek braniti interese Republike Srpske i nacionalne interese srpskog naroda, i ne samo u Narodnoj skupštini, i ne samo u Republici Srpskoj, već na svakom mjestu gdje to treba i može, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.
 
„Tražićemo to od svakog ko zastupa Srpsku demokratsku stranku, bićemo jedinstveni sa svakim ko stane pored nas u toj odbrani, ali nikada nećemo biti dio neke manipulacije tzv. "široke koalicije" kako bismo obezbijedili dvotrećinsku većinu pojedincu ili grupi za odbranu vlastitih ili partijskih interesa, a pod izgovorom srpskog jedinstva. To od nas neka niko ne očekuje.

Od sada pa dok sam ja na celu Srpske demokratske stranke svaki naš potez će biti samo u interesu zaštite naroda i institucija Republike Srpske, ali ne onog ko te institucije zloupotrebljava za vlastite interese i oko toga se ne možemo i nećemo dogovarati“, zaključio je Miličević.Izvor: BN
Foto: BN