Radin bakšiš sakupljali metlom!


15.11.2022 11:25


Rada Manojlović gde god se pojavi dovede atmosferu do usijanja, pa tako je bilo i ovog puta kada je nastupala na jednom privatnom slavlju.Naime, Rada je pevača na jednoj svadbi u Beogradu gde su većinu gostiju bili iz Slovenije. Svatovi su bili veoma veseli, plesali su non-stop, a Radine pesme su ih bacale u trans pa su lomili čaše.


 Bili su i široke ruke, celi podijum oko Manojlovičke bio je prosut bakšišom. Bacili su na Radu 200.000 - 300.000 dinara, sve u hiljadarkama.


Sada smo došli u posed video snimka na kojem se vidi kako su, zbog razbijenih čaša čistačice morale da dođu da počiste, a tom prilikom skupile su i Radin bakšiš koji je bio po podu. Gosti su novčanice skupljali metlom, a potom ga ponovo bacali na pevačicu.Ova scena još nije viđena kada su pevači poznatih u pitanju, a Rada je sa sigurnošću uspela da napravi ovakav haos.

- Oduševljena sam mladom, nikada do sada nisam videla tako veselu nevestu. Njoj i njenom suprugu želim sve najlepše i puno sreće u braku - rekla je Manojlovićeva.Izvor: Kurir
Foto: Privatna arhiva