Zvezda Granda čeka bebu!


06.03.2023 09:13


Prije samo sedam mjeseci nekadašnja zvijezda „Granda“ Milica Atanacković izgovorila je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem dečku Aleksi, a sad iz njihovog doma stižu još ljepše vijesti.



Pjevačica je za Grand potvrdila da je u blagoslovenom stanju, a otkrila je i pol bebe.

"Tačno je, trudna sam. U 14. sam nedelji, valjda je to četvrti mesec", s osmjehom je potvrdila za Grand i otkrila kako podnosi trudnoću.

"Super, dobro sam. Srećom nisam imala mučnine na početku, skoro nikakve fizičke simptome, tako da nisam tipična trudnica", istakla je Milica, inače nekadašnja miljenica iz tima Đorđa Davida.

Pjevačica i njen suprug sinoć su organizovali žurku za rodbinu i prijatelje gdje su otkrili pol bebe.

"It’a boy", poručio je ponosni tata, a ni mama nije mogla da sakrije sreću kada je saznala da na svijet stiže nasljednik, a za Grand otkrila je da joj se želja ostvarila.

"Imala sam neki osećaj da je dečak, ne znam ni kako da ga opišem. Jednostavno sam znala. Bitno mi je samo da beba bude zdrava i da porođaj prođe dobro, a sve ostalo je manje bitno", istakla je Milica.

Dolasku prvenca veoma se raduje, a kako kaže, sve je pripremila, čak i ime za sina.

"Smislili smo ime, tačnije pričali smo o tome i sad kad smo čuli da je dečak, samo smo ga potvrdili. Ne bih još uvek želela da otkrijem koje ime će biti", s osmehom je zaključila trudnica



Izvor: Nezavisne/Grand
Foto: Instagram